Veilig e-mailen

 

Wij verzoeken u om veilig te mailen. Hoe kunt u dit doen? Stuur een e-mail met het verzoek veilig mailen op te starten naar info@huisartsenpraktijkrosmalen.nl en de doktersassistente zal u z.s.m. terug mailen vanuit ZorgMail. 

Met ZorgMail kunnen wij u veilig e-mailen. De informatie die wij u sturen komt niet in uw eigen e-mailbox terecht, waar het eventueel  door vreemden 'gehackt' kan worden. In plaats daarvan komt de informatie op een veilige plek op het internet waar u op een makkelijke manier toegang toe krijgt. Als wij u een e-mail sturen onvangt u een e-mail van 'Huisartsenprakijk Rosmalen-Zuid' met als onderwerp 'ZorgMail secure e-mail - Nieuw bericht van 'Huisartsenpraktijk Rosmalen-Zuid'. U kunt deze mail veilig openen. In de mail staat een instructie hoe u het email bericht daadwerkelijk kunt lezen.

 

ZorgMail Secure e-mail
U heeft een beveiligd bericht ontvangen van Huisartsenpraktijk Rosmalen-Zuid.
Door op 'Bericht lezen' te klikken, opent uw browser een webpagina en ontvangt u een toegangscode om het bericht te kunnen lezen.

Dit bericht is beschikbaar tot 3 februari 2019.
Bericht lezen
 
 
 

Door op de groene knop 'Bericht lezen' te drukken opent er een nieuw scherm en krijgt u tegelijkertijd een toegangscode via een nieuwe e-mail of per SMS toegestuurd. Deze toegangscode is 15 minuten geldig.

 

code email

 

De toegangscode wordt in onderstaand scherm ingevoerd. Na invoer van de toegangscode wordt het bericht getoond en kunt u deze lezen en veilig beantwoorden.

 

code invoeren

 


05-11-2018

Contact

Spoednummer 0735213112 druk de 1
 

Huisartsenpraktijken Pennings, Jorna & Radstake

Hoff van Hollantlaan 2-D
5243 SR Rosmalen
Telefoon:
073-5213112
Receptenlijn:
073-5213112
Fax:
073-5210337
info@huisartsenpraktijkrosmalen.nl
www.huisartsenpraktijkrosmalen.nl
Routebeschrijving >

Praktijkaccreditatie

Tim NHG acc.