Online afspraak maken (MijnGezondheid.net)

Online afspraak maken is vernieuwd! U kunt alleen nog een afspraak online maken met uw DigiD. 

Wij bieden u graag de mogelijkheid online een afspraak te maken met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Om dit goed te laten verlopen zijn er regels opgesteld. Wij adviseren u dan ook dringend onderstaande tekst goed door te lezen alvorens u een afspraak in gaat plannen.

Bij spoedklachten, kunt u geen gebruik maken van deze mogelijkheid. Neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk. 

Een afspraak met de assistente kunt u alleen maken voor oren uitspuiten, uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek,  bloeddruk meting, injecties en wratjes aanstippen.

Wij vragen u zorgvuldig te kijken naar met wie u de afspraak maakt: klik hiervoor naar de juiste agenda (Bij de medewerkers staat er tussen haakjes achter voor welke praktijk ze werken). Het is handig als u voor al eerder besproken klachten met dezelfde huisarts een afspraak maakt. LET OP: Indien u bij de verkeerde medewerker een afspraak maakt, loopt u het risico dat u niet gezien kunt worden.

U mag alleen afspraken maken voor niet-spoedeisende klachten die minimaal een dag kunnen wachten zoals bijvoorbeeld controles, bespreken uitslagen, vervolgafspraken enzovoort. Voor klachten die niet een week kunnen wachten, neemt u telefonisch contact op met de praktijk. 

Om een online afspraak te maken ga naar: https://home.mijngezondheid.net/inloggen/

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Spoednummer 0735213112 druk de 1
 

Huisartsenpraktijken Pennings, Jorna & Radstake

Hoff van Hollantlaan 2-D
5243 SR Rosmalen
Telefoon:
073-5213112
Receptenlijn:
073-5213112
Fax:
073-5210337
info@huisartsenpraktijkrosmalen.nl
www.huisartsenpraktijkrosmalen.nl
Routebeschrijving >

Praktijkaccreditatie

Tim NHG acc.